Assortiment

Bij Koselig vind je een uitgebreid assortiment heerlijke huisgemaakte gebakjes en zoetigheden waar iedereen van kan genieten. Daarnaast heeft Koselig een volledige lunchkaart, lekkere ontbijtjes en zelfs de mogelijkheid om een kinderfeestje te geven of een High Tea te doen.
Allemaal zonder gluten, koemelk, ei, noten, soja en palmolie. Verder bevatten de baksels ook geen gelatine. Heerlijk voor als je vegetarisch of veganistisch eet, of een voedselintolerantie of -allergie hebt. Maar ook als je gewoon alles kunt of wilt eten is op de kaart van Koselig iets voor jou te vinden.
Ons assortiment vers gebak varieert, dus kom vooral kijken wat er vandaag in de vitrine staat.

In de winkel vindt je koekjes, snoep, bakmixen, melen, pasta, snacks en nog veel meer. 100% glutenvrij, en over het algemeen ook zonder koemelk, ei, noten, soja, palmolie en gelatine.

Oh en zit je favoriete gebakje of artikel er nog niet bij? Of wil je graag iets bestellen voor een speciale gelegenheid? Neem dan even contact op via info@kos-elig.nl dan kijk ik wat ik voor je kan doen. Of vraag er naar in de winkel.

Rocky Road

Intense chocolade met een knisperige bite; dat is onze Rocky Road. Smeuïg, met heerlijk knapperige maïzenakoekjes en cranberries. De ultieme traktatie bij jouw kop koffie of thee.
Deze lekkernij is alleen te bestellen als onderdeel van de Koselige Tea, en is verkrijgbaar op de markt.

Kom langs!

Achter het Oude Stadhuis 
73811 CH, Amersfoort

Ma- Di: Gesloten
Wo - Za: 9:00 tot 17:00
Zo: 10:00 tot 17:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram