Kom je bij KOSelig iets lekkers eten? Dan serveer ik je de lekkerste glutenvrije broodjes en wraps die ik heb kunnen vinden. En mijn favoriete huisgemaakte taartjes, dat spreekt voor zich.
Uiteraard zijn alle ingrediënten door mij al zorgvuldig op allergenen gescreend, maar om er voor te zorgen dat jij 100% gerust van jouw lekkernij kunt genieten toon ik hier de ingrediëntenlijsten van alle broodjes en wraps, plus de meest voorkomende ingrediënten die ik voor het gebak heb gebruikt. Handig toch?
GEBAK
We werken met: rijstmelk, zonnebloemolie of plantaardige boter (Flower Farm), een glutenvrije bloem op basis van rijst, aardappel, tapioca, maïs en boekweit, xanthaangom en aroma of kleurstof (synthetisch / vegan). Met uitzondering van het bananenbrood werken we met gewone bietsuiker. We proberen hierbij wel de hoeveelheid suiker te beperken, maar het blijft een taartje. Het bananenbrood is gezoet met erythritol.
Vraag gerust ons personeel voor verdere informatie en de exacte ingrediënten van jouw favoriete gebak.
Achter het Oude Stadhuis 7
3811 CH, Amersfoort