Verzending

Verzending en bezorging

Samen zorgen we ervoor dat jouw lekkernijen op het juiste moment bezorgd worden. Lees deze informatie daarom goed. 

Brievenbuspakje in NL

Wij verzenden alle gebakjes naar Nederlandse adressen als Brievenbuspakje met PostNL brievenbusbezorging. Dat betekent dat de gebakjes in principe de volgende dag door de postbode worden bezorgd in de brievenbus. 'In principe' betekent in ongeveer 90% van de gevallen. 

Verzenddatum, geen bezorgdatum

In één op de tien gevallen duurt de bezorging langer dan verwacht. Daarom werken we in de webshop met een verzenddatum, niet met een bezorgdatum. Wij garanderen 100% dat wij op deze datum verzenden. En zo kan jij zelf de kans inschatten op bezorging precies op tijd of het risico nemen van een dagje te vroeg of te laat. Voor speciale gelegenheden adviseren wij in elk geval een dagje extra te nemen.
LET OP: Koselig verzendt op maandag tot en met donderdag.

Drukte bij PostNL

Houd rekening met vertraging in de bezorging. 

In schema, voor Nederland:

Verzenddag op:Verzonden:Bezorgd:
MaandagMaandagDinsdag (15% kans op woensdag/donderdag)
DinsdagDinsdagWoensdag (15% kans op donderdag/vrijdag)
WoensdagWoensdagDonderdag (15% kans op vrijdag/zaterdag)
DonderdagDonderdagVrijdag (15% kans op zaterdag/dinsdag)
VrijdagGeen verzending op vrijdag.

Eisen aan de brievenbus

Voor een tijdige bezorging is het van belang dat de brievenbus op het ontvangstadres aan de eisen van de wet voldoet. In deze brochure worden die uitgebreid beschreven. In het kort: de inwerpopening moet minimaal 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog zijn. Bij oude deuren en portiekwoningen is dat soms niet het geval. Verder kan het zijn dat klepjes met een veerconstructie, stroken rubber of stugge tochtborstels de inwerpopening verkleinen waardoor een brievenbusdoos er niet in past. Is de brievenbus vol of ongeschikt dan worden de brownies bij de buren bezorgd of op een afhaalpunt.

Scholen, ziekenhuizen en grote instellingen

Wil je brownies versturen aan iemand in een school, ziekenhuis of andere grote instelling informeer dan van tevoren naar de juiste adressering, vraag of brievenbusdoosjes gewoonlijk goed ontvangen worden en of de interne post de ontvangst van dit cadeautje kan doen vertragen.

Huisdier
Is er een huisdier dat bij de post kan? Informeer de ontvangers dan over de komst van jouw cadeautje. Al is de verpakking heel stevig, chocolade kan dodelijk zijn voor huisdieren. En het andere gebak is ook niet geschikt voor dieren. 

Track-en-trace code

Jouw gebakjes worden verzonden met een track-en-trace code. Zodra ze door PostNL gesorteerd zijn ontvang je een mail met een track- en trace code aan de hand waarvan je de bezorging kunt volgen.
  

Visit us!

Achter het Oude Stadhuis 7
3811 CH, Amersfoortlinkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram